Ponovno odprtje trgovine v Bistrici ob Dravi

69

Po zaprtju trgovine Klasek v stečaju je trajalo kar nekaj časa, da bodo novi prevzemniki objekta iz stečajne mase podjetja Klasek odprli prenovljeno trgovino Jager v petek 13.12.2019 ob 10:00 uri dopoldne.

Spomnimo: Nakup objekta bivše trgovine Klasek je pojasnil tudi Boštjan Jager»Družinsko trgovsko podjetje Jagros d.o.o.-Trgovine Jager  je na zadnji dražbi stečajnega upravitelja Market Klasek d.o.o. v stečaju kupilo stavbo v Bistrici ob Dravi  in vso pripadajočo opremo v njem.  Objekt bomo obnovili, delno preuredili, zmanjšali bomo gostinski lokal, povečali prodajni prostor, da bomo lahko nudili delno tudi tehnično blago, ki menimo, da ga kraj potrebuje. Ker še čakamo na potrditev pogodbe s strani stečajnega sodišča, še ne moremo postaviti termina odprtja. Z obnovitvenimi deli bomo pričeli konec poletja, odprtje upamo da bo v jeseni.«

Letošnje leto je za Jagros d.o.o. pestro, saj širijo svoje poslovanje, čaka pa jih tudi nekaj gradbenih del. Kot je povedal gospod Jager»Trgovine Jager sicer letos beležimo 30. obletnico poslovanja, v letošnjem letu planiramo še zaključek investicije v Selnici ob Dravi, kjer prav tako gradimo manjši trgovski center, kmalu pa začnemo z rušitvenimi deli obstoječih objektov v coni nekdanjega IGM Stavbarja v Hočah, kjer bomo gradili skladiščno logistični center za potrebe oskrbe trgovin Jager.«

Hkrati bo županja in ostala ruška elita izkoristila termin odprtja nove trgovine za katero je odgovorna podjetniška pobuda in nima ničesar skupnega z ruško politiko za svojo samohvalo.

Hkrati bodo ponovno otvarjali trg v Bistrici ob Dravi, ki pa je prenovljen tukaj že kar nekaj časa. Ni kaj, vse za samopromocijo in opešani ego ruških politikov.