7. Reformacijski kolesarski vzpon na Pohorje

23

Dragi ljubitelji gorskega kolesarjenja. Leto je naokoli in ponovno vas vabimo, da dela prost dan preživite aktivno na kolesu v odlični družbi. Pred nami je že 7. Reformacijski kolesarski vzpon na Pohorje.

KDAJ: 31. 10. 2019, ob 9.00
KJE: Športni park Ruše

Zbor je ob 9:00 v Športnem parku Ruše od koder se bomo po opravljenih prijavah v sproščenem tempu odpravili proti prvi postojanki na Martnica Pohorje, kjer nas bo pričakala dišeča kava.
Nato nadaljujemo pot v smeri Apnice, vse do Koča Cojzarica & Terasa bar, kjer nas čaka močno okrepčilo – domač okusen golaž.
Po glavnem obroku se spustimo v smeri smučišča Pisker in povzpnemo do Glažute ter nadaljujemo proti Okrepčevalnica Pečke, kjer nas, kot se za pravo kosilo spodobi, čaka sladica.
Po sladici pa se bo lahko skupina, ki bo imela v nogah že dovolj km odpravila v dolino v Log in Bistrico ob Dravi, ter nato vrnila po Dravski kolesarski poti do Športnega parka Ruše. Druga skupina pa se bo preko Faleževega odpravila še na Martnico (priložnost za postanek in sladico po svojem okusu) ter nato v Ruše.

Zaradi naročila hrane in lažje organizacije vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite najkasneje do 29.10. preko spletnega obrazca
https://forms.gle/4Niu9po4w4MUPJfLA

Obvezna oprema:
Gorsko kolo, čelada in dobra volja.
Priporočamo, da s seboj vzamete topla rezervna oblačila, rokavice, bandene, …
Dobrodošlo je tudi, da imate s seboj kak posladek ali pijačo, da si lahko na postojankah domače dobrote medsebojno podelimo.

Prispevek za udeležbo znaša 12 EUR
Partnerji dogodka: Društvo aktivni smo, Martnica Pohorje, Koča Cojzarica, Okrepčevalnica Pečke.

Za lepo vreme bomo poskrbeli mi. 😎

Se vidimo.